…na seoski nacin (peta epizoda) !!

Rodjak, kao i uvijek, ulazi prvi kao manijak da bi se sto prije predstavio nepoznatoj djevojci. A ja, ovakav nikakav, predstavljam svoju malenkost. Ja se, ono kao fol neki dzentlmen, rukujem fino sa njom, a onu drugu sam vec pozdravio pred vratima. Oci mi se zadrzase duze vrijeme kod te Beogradjanke. „Cuj Beogradjanka, e ona sigurno nije moj rod, jer znam da tamo imam samo jednu tetku koja fakat nema kcerku“ mislim u sebi radosno. „E znam ja da nisi Bosanka, jer nevidim plavu fleku od mlina za kafu na stomaku“ folira joj se ovaj moj mangup. „To glupsonu jedan, na pravi nacin si nas Bosance reprezentirao!“, psujem u sebi! Ali ona hvala bogu ima dobar odgovor „Ja jesam Bosanka, ali zivim u Beogradu“. Sunce me ubija, koje se od njenog pirsinga na pupku odbija bas meni u oci. Kako sam zazmurio da bi spasio vid, osinem nogom od stol i prospem neki sok na tepih. Joj, na taj stari ali vrijedni tepih njene bake. Koji blam! Smijeskaju mi se, ali sigurno ne sto cijepam viceve.

Pala je u kratko vrijeme gajba pive, iz koje smo nas dvojica najmanje okusili! Nisam do sad vidio zene da tako locu pivu. Svaka im cast! Ma da mi se inace zene koje piju, na neki nacin gade. Ali ovako mi dobro doslo, em su zaboravili moj blam od maloprije, em su pocele da nam se priblizavaju. Postaje mi vruce. Jedan razlog su visoke temperature vani, drugi razlog su promile koje lutaju mojim venama, a treci i najsladji razlog je njena ruka koja mi se seta tamo-vamo po ramenu. U afektu nisam ni primjetio da onaj smeker onu vec odvede negdje na sprat. Jedan put vise sam razgovarao o horoskopu. Makar smo se izmedju price malo ljubili. Boze dragi koja milina. Odkud ce covjek znati da cura ima i pirsing uvucen u jezik? Koncentrisan do maksimuma iztrazujem njeno tijelo, onako hadzijski, ne izpustam nijedan detalj. „Dobro dosao u Beograd, bre“ zezam samog sebe.

Nisam bio „One night in Paris“, ali zato „A few hours in Belgrade“. Vratio mi se smijeh na lice i zaboravih one korpe iz proslih dana. Taman da krenem kuci, kad se pojavi njena baka na vrata. „Eto belaja“ pomislih u sebi…dali je bilo belaja ili ne? U sledecoj epizodi…

…Nastavlja se…

11 komentara

Komentariši